mr. René van der Horst
mr. René van der Horst
050 - 2112 678

Hoger beroep UWV

 • De specialist die vecht voor je recht
 • Onbeperkt contact
 • Pakketprijs € 499,-

Je bent het ook niet eens met de uitspraak van de rechtbank? Of staan er nog steeds dingen in de uitspraak die niet kloppen? Schakel dan mijn hulp in zodat je krijgt waar je recht op hebt.

Bel me om je zaak gratis te bespreken en voor gratis tips en advies.

De procedure hoger beroep UWV is voor een doorsnee burger niet eenvoudig. Daardoor wordt het hoger beroep UWV gezien als grote drempel en juridisch gedoe. Burgers verwachten weinig van het hoger beroep UWV en laten het er daarom bij zitten. Maar geen hoger beroep betekent een gemiste kans. Ten eerst wordt de uitspraak altijd voor waar aangenomen. Ten tweede zul je altijd denken: Had ik maar…

 • Ontzettend bedankt René voor je medeleven en juridische hulp. En dan ook nog zo'n goed resultaat!

  Julia, Zwolle

 • Yes wij hebben gewonnen dankzij rene van der horst. Geweldig echt een topper voor iedereen aan te raden als je hulp nodig hebt.
  Dank je wel.

  Rudi, Nijmegen

 • Zonder jou had ik nu in de bijstand gezeten. Bedankt voor je hulp bij mijn beroepszaak.

  Johannes, Utrecht

Terwijl je al aangegeven hebt dat je het niet eens bent met de beslissing op bezwaar heb je nu een uitspraak van de rechtbank gekregen die nog steeds niet klopt. Er zit niets anders op dan in hoger beroep gaan bij de Centrale Raad van Beroep. De raad zal onafhankelijk de zaak beoordelen. Maar hoe ga je in hoger beroep? Wat moet je in een beroepschrift zetten? Wat moet je tegen de rechter zeggen tijdens een zitting bij de Centrale Raad van Beroep?

Je hoeft het niet alleen te doen want ik help je. Ik sta tijdens de hele procedure naast je en je hebt de hele procedure een aanspreekpunt. Omdat ik je help krijg je hetgeen waar je recht op hebt.

Samen

Voor je rechten opkomen tegen de overheid is vaak een eenzaam gevecht. Ik vecht graag mee.

Pakketprijs

Je betaalt één bedrag voor het hele proces inclusief onbeperkt contact voor al je vragen en zorgen.

Deskundig

Door jarenlange studie en ervaring ben ik dé specialist op het gebied van bezwaar- en beroepszaken.

Kosten

Het klopt dat mijn juridische hulp goedkoper is dan andere aanbieders. Dit is een bewuste keuze, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen geholpen kan worden. Wanneer ik de zaak voor je win krijg ik een proceskostenvergoeding van het UWV. Daarom betaal jij alleen mijn onkosten. Of ik brood op de plank krijg is voor mijn risico. Dit durf ik wel aan.

Wil je in plaats van de pakketprijs gebruik maken van mijn hulp op No cure No pay basis? Neem dan direct contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.