mr. René van der Horst
mr. René van der Horst
06 - 536 43 444

Gratis bezwaar UWV

 • De specialist die vecht voor je recht
 • Onbeperkt contact
 • Gratis hulp ‘No cure, no pay’

Je bent het ook niet eens met een beslissing van het UWV? Schakel dan gratis mijn hulp in en krijg waar je recht op hebt.

Klik hier voor hulp!

Mail of bel me eerst om je zaak te bespreken en om te kijken of je zaak in aanmerking komt voor ‘No cure, no pay’.

Gratis bezwaar UWV op basis van ‘No cure, no pay’ Wat betekent ‘No cure, no pay’? Dit houdt in dat ik je gratis help met je bezwaar en dat je mij alleen hoeft te betalen als we winnen. Alleen als we winnen betaal je mij 25% van de winst of besparing. De rest van de kosten krijg ik van het UWV. Niet alle zaken zijn geschikt voor ‘No cure, no pay’. Bel me vooraf om de mogelijkheden te bespreken.

 • Yes wij hebben gewonnen dankzij rene van der horst. Geweldig echt een topper voor iedereen aan te raden als je hulp nodig hebt.
  Dank je wel.

  Rudi, Nijmegen

 • Zonder jou had ik nu in de bijstand gezeten. Bedankt voor je hulp bij mijn beroepszaak.

  Johannes, Utrecht

 • Ontzettend bedankt René voor je medeleven en juridische hulp. En dan ook nog zo'n goed resultaat!

  Julia, Zwolle

Heb je ook een brief gekregen van het UWV waar je het niet mee eens bent of staan er ook dingen in de brief die niet kloppen? Dan kun je bij het UWV aangeven dat je het niet eens bent met de beslissing of dat de brief niet klopt, maar hoe doe je dit en wat moet je in een bezwaarschrift zetten?

Je hoeft het niet alleen te doen want ik help je. Ik sta tijdens de hele procedure naast je en je hebt de hele procedure een aanspreekpunt. Omdat ik je help krijg je hetgeen waar je recht op hebt.

Samen

Voor je rechten opkomen tegen de overheid is vaak een eenzaam gevecht. Ik vecht graag mee.

Pakketprijs

Je betaalt één bedrag voor het hele proces inclusief onbeperkt contact voor al je vragen en zorgen.

Deskundig

Door jarenlange studie en ervaring ben ik dé specialist op het gebied van bezwaar- en beroepszaken.

WW

Als je werkloos raakt dan komt er veel op je af. Het laatste waar je op zit te wachten is dat het UWV fouten maakt bij de toekenning van je WW (werkloosheidsuitkering). Hoe lang WW? Wat is de duur WW? Voldoe je aan de wekeneis WW? Wat is het dagloon WW? Waarom geen WW? Ik onderzoek of jouw WW uitkering klopt en als deze niet klopt help ik je met je bezwaar tegen het UWV. Met gratis bezwaar UWV geen kosten vooraf alleen als je wint.

Klik hier voor een voorbeeld bezwaarschrift

Boete UWV opgelegd gekregen? Dan kan ik je helpen met het aanvechten van een UWV boete. Want een boete UWV is vaak niet juist vastgesteld en de regels voor het opleggen van de boete UWV worden vaak niet nageleefd. Ook wanneer een maatregel UWV is opgelegd kun je mij inschakelen. Vaak wordt er onterecht een maatregel UWV WW opgelegd of wordt de verkeerde maatregel UWV opgelegd. Mijn hulp bij je bezwaarschrift tegen het UWV.

Krijg je geen scholingsvoucher? Dan help ik je met je bezwaar scholingsvoucher. Hier hoort een bezwaarschrift scholingsvoucher eventuele hoorzitting en onbeperkt contact bij! Schakel mij in bij je bezwaar scholingsvoucher.