mr. René van der Horst
mr. René van der Horst
06 - 536 43 444

Faillissementsuitkering UWV

 • Faillissementsuitkering UWV
 • Hulp bij bezwaar en beroep
 • Je hoeft het niet alleen te doen!

Faillissementsuitkering UWV? Klopt de beslissing over de uitkering niet? Ook hulp nodig met een bezwaar of beroepszaak tegen het UWV?

Hulp nodig met je bezwaar?

Bel me om je zaak gratis te bespreken. Zo kunnen we inventariseren of je zaak kans van slagen heeft en wat de kosten zijn.

 • Yes wij hebben gewonnen dankzij rene van der horst. Geweldig echt een topper voor iedereen aan te raden als je hulp nodig hebt.
  Dank je wel.

  Rudi, Nijmegen

 • Ontzettend bedankt René voor je medeleven en juridische hulp. En dan ook nog zo'n goed resultaat!

  Julia, Zwolle

 • Zonder jou had ik nu in de bijstand gezeten. Bedankt voor je hulp bij mijn beroepszaak.

  Johannes, Utrecht

Als je werkgever failliet gaat kun je een uitkering aanvragen bij het UWV. Dit wordt wel een faillissementsuitkering UWV of uitkering wegens betalingsonmacht genoemd. Je hebt heel veel aan je hoofd tijdens het faillissement van je werkgever en dan moet je ook nog eens veel informatie aan het UWV doorgeven voor de uitkering. Het meeste spreekt voor zich, maar makkelijk is het niet. Uiteindelijk krijg je een beslissing van het UWV, maar je hebt geen idee of het klopt. Bij je de vaststelling van je uitkering kan er het één en ander misgaan. Ik zoek voor je uit of de beslissing juist is.

Samen

Voor je rechten opkomen tegen de overheid is vaak een eenzaam gevecht. Ik vecht graag mee.

Pakketprijs

Je betaalt één bedrag voor het hele proces inclusief onbeperkt contact voor al je vragen en zorgen.

Deskundig

Door jarenlange studie en ervaring ben ik dé specialist op het gebied van bezwaar- en beroepszaken.

Heb je al bezwaar gemaakt tegen de beslissing over je faillissementsuitkering UWV? Maar ben je het nog niet eens met de beslissing op bezwaar? Je kunt nog beroep instellen. Hierbij kun je ook mijn hulp inschakelen.

Klik hier voor hulp bij je beroep!

Heb je al beroep ingesteld tegen de beslissing op bezwaar over je faillissementsuitkering UWV? Maar ben je het nog niet eens met de uitspraak van de rechtbank? Je kunt nog hoger beroep instellen. Hierbij kun je ook mijn hulp inschakelen.