mr. René van der Horst
mr. René van der Horst
06 - 536 43 444

Bezwaar UWV

 • De specialist die vecht voor je recht
 • Onbeperkt contact
 • Veel ervaring met UWV zaken

Je bent het ook niet eens met een beslissing van het UWV? Of de brief die je hebt ontvangen van het UWV klopt niet? Of staan er onjuiste gegevens in het besluit van het UWV? Schakel dan mijn hulp in zodat je krijgt waar je recht op hebt.

Klik hier voor hulp!

Mail of bel me om je zaak gratis te bespreken. Zo kunnen we inventariseren of je zaak kans van slagen heeft en wat de kosten zijn.

De procedure bezwaar UWV is voor een doorsnee burger niet eenvoudig. Daardoor wordt het bezwaar UWV gezien als grote drempel en juridisch gedoe. Burgers verwachten weinig van het bezwaar UWV en laten het er daarom bij zitten. Maar geen bezwaar betekent een gemiste kans. Ten eerst wordt hetgeen in de brief staat voor altijd als waar aangenomen. Ten tweede kun je niet naar de rechtbank om alsnog te krijgen waar je recht op hebt als je geen bezwaar hebt gemaakt.

 • Zonder jou had ik nu in de bijstand gezeten. Bedankt voor je hulp bij mijn beroepszaak.

  Johannes, Utrecht

 • Ontzettend bedankt René voor je medeleven en juridische hulp. En dan ook nog zo'n goed resultaat!

  Julia, Zwolle

 • Yes wij hebben gewonnen dankzij rene van der horst. Geweldig echt een topper voor iedereen aan te raden als je hulp nodig hebt.
  Dank je wel.

  Rudi, Nijmegen

Heb je ook een brief gekregen van het UWV waar je het niet mee eens bent of staan er ook dingen in de brief die niet kloppen? Dan kun je bij het UWV aangeven dat je het niet eens bent met de beslissing of dat de brief niet klopt, maar hoe doe je dit en wat moet je in een bezwaarschrift zetten?

Je hoeft het niet alleen te doen want ik help je. Ik sta tijdens de hele procedure naast je en je hebt de hele procedure een aanspreekpunt. Omdat ik je help krijg je hetgeen waar je recht op hebt.

Samen

Voor je rechten opkomen tegen de overheid is vaak een eenzaam gevecht. Ik vecht graag mee.

Pakketprijs

Je betaalt één bedrag voor het hele proces inclusief onbeperkt contact voor al je vragen en zorgen.

Deskundig

Door jarenlange studie en ervaring ben ik dé specialist op het gebied van bezwaar- en beroepszaken.

WIA en Ziektewet

Hulp bij een bezwaarschrift UWV tegen de afwijzing of beëindiging van je WIA uitkering, IVA uitkering, vervolguitkering, ZW (ziektewet) uitkering of Wajong uitkering ben je bij mij aan het juiste adres. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bezwaar tegen het oordeel van de arts of een bezwaar tegen het verslag van de verzekeringsarts of bezwaar tegen het arbeidsdeskundig onderzoek of het oordeel van de arbeidsdeskundige. Je bezwaar tegen UWV is bij mij in specialistische handen. Ook als je werkgever bezwaar maakt tegen een beslissing van het UWV.

WW

Krijg je geen WW (werkloosheidsuitkering)? Ik maak een bezwaarschrift tegen de afwijzing WW en sta je bij tijdens de procedure. Ik help je ook bij je bezwaar tegen het dagloon WW, duur WW, wekeneis WW, vrijwilligerswerk WW, etc.

Boete UWV opgelegd gekregen? Ik kan je helpen met het aanvechten van een UWV boete. Een boete UWV is vaak niet juist vastgesteld en de regels voor het opleggen van de boete UWV worden vaak niet nageleefd. Je bezwaar UWV wordt sneller gegrond met mijn hulp. Ook wanneer een maatregel UWV is opgelegd kun je mij inschakelen. Vaak wordt er onterecht een maatregel UWV WW opgelegd of wordt de verkeerde maatregel UWV opgelegd. Mijn hulp bij je bezwaarschrift tegen het UWV.

Afwijzing scholingsvoucher? Je krijgt geen scholingsvoucher? Geen scholingsvoucher? Ik help je met je bezwaar scholingsvoucher. Hier hoort een bezwaarschrift scholingsvoucher eventuele hoorzitting en onbeperkt contact bij! Schakel mij in bij je bezwaar scholingsvoucher.

Klik hier voor een voorbeeld bezwaarschrift

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de zaak. Neem vrijblijvend contact met me op om de zaak en kosten te bespreken.

Je kunt mij ook inschakelen als je een rechtsbijstandverzekering hebt. Mijn kosten worden betaald door je rechtsbijstandverzekering. Zo weet je zeker dat je toegankelijke en deskundige juridische hulp krijgt bij je bezwaar.

Wil je in plaats van de pakketprijs of uurtarief gebruik maken van mijn hulp op ‘No cure, no pay’ basis? Klik hier